ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» από τη γνωστή μάστιγα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» από τη γνωστή μάστιγα

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/11 σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα 34χρονη μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν αναίσθητη την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα εντοπίστηκαν διάφορες αλλοιώσεις οι οποίες προέρχονται από την χρήση ουσιών ενώ λήφθηκε δείγμα ώστε να  αποσταλεί για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η 34χρονη αλλοδαπή ήταν εδώ και χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει ποτέ από την μάστιγα που θερίζει ζωές, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή τόσο πρόωρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE