ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» από τη γνωστή μάστιγα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΣ 34ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγε» από τη γνωστή μάστιγα

Νεκρή εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22/11 σε διαμέρισμα στην Παλλουριώτισσα 34χρονη μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αστυνομία.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν αναίσθητη την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κατά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα εντοπίστηκαν διάφορες αλλοιώσεις οι οποίες προέρχονται από την χρήση ουσιών ενώ λήφθηκε δείγμα ώστε να  αποσταλεί για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η 34χρονη αλλοδαπή ήταν εδώ και χρόνια χρήστης ναρκωτικών ουσιών. Δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεφύγει ποτέ από την μάστιγα που θερίζει ζωές, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή τόσο πρόωρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE