ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τι έδειξε η νεκροτομή του άτυχου 48χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ-ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τι έδειξε η νεκροτομή του άτυχου 48χρονου

Καταπλακώθηκε από μάρμαρα στις 7 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.

Τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 48χρονου διενήργησε το πρωί της Παρασκευής (23/11) η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα και σύμφωνα με τα πορίσματα η αιτία θανάτου του είναι βαριά εγκεφαλική κάκωση λόγω της καταπλάκωσης.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο Omari Tornikov εργαζόταν στο χώρο του εργοστασίου και προσπαθούσε να διαχωρίσει πλάκες μαρμάρων με σκοπό να τις μετακινήσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οι πλάκες μαρμάρων έπεσαν πάνω του, με αποτέλεσμα ο 48χρονος να τραυματιστεί.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE