Η Παπαρίζου αναφέρθηκε στο «attitude» - θράσος της 17χρονης Κύπριας! - VIDEO

Η Παπαρίζου αναφέρθηκε στο «attitude» - θράσος της 17χρονης Κύπριας! - VIDEO

Όταν τελείωσε την εμφάνισή της η Αριάδνη Νεοφύτου, η coach της επεσήμανε το «attitude» της και προέβη σε σύγκριση με την συμπαίκτριά της.

Κι αν πιστεύετε ότι το 'θράσος' της Κύπριας παίκτριας δεν άρεσε στην Έλενα Παπαρίζου κάνετε λάθος.

Η Αριάδνη ανέβηκε στην σκηνή του VOICE και παρά το άγχος και το νεαρό της ηλικίας της, απόλαυσε την εμφάνισή της. 

Έκανε λάθη η 17χρονη, αλλά λάθη έκανε και η Δέσποινα, με την οποία μονομάχησε η Αριάδνη Νεοφύτου

Το τραγούδι, σύμφωνα με την Έλενα Παπαρίζου, απαιτούσε «attitude», κάτι που σύμφωνα με όσα είπε η coach τους το ζήτησε από τις πάικτριές της. 

Το γεγονός ότι η 17χρονη Κύπρια, παρά το άγχος της, είχε θράσος, αυτό συνέβαλε στο να συνεχίσει μαζί της η Έλενα Παπαρίζου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE