Η Ελευθερία Ελευθερίου στο πλευρό της παίκτριας του VOICE – VIDEO

Η Ελευθερία Ελευθερίου στο πλευρό της παίκτριας του VOICE – VIDEO

H συγκεκριμένη παίκτρια δεν είναι συγγενής της Ελευθερίας Ελευθερίου. Δεν είναι καν Κύπρια...

Η Ελευθερία Ελευθερίου παρακολουθώντας το VOICE είδε στα blind auditions της Πέμπτης, 8/11, την Σοφία Μαργαρίτη.

Εκείνο που συγκίνησε την Κύπρια τραγουδίστρια ήταν ότι η Σοφία Μαργαρίτη επέλεξε να τραγουδήσει το «Ταξίδι στην βροχή», το τραγούδι των τίτλων της πετυχημένης σειράς «Μπρουσκο», το οποίο τραγούδησε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερία δεν δίστασε να ανεβάσει story με στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Σοφίας Μαργαρίτη, η οποία πλέον ανήκει στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Η Κύπρια τραγουδίστρια σχολίασε ότι αισθάνεται ευλογημένη που το «Ταξίδι στη βροχή» ταξίδεψε στο VOICE.  

Ακολουθεί η εμφάνισης της Σοφίας Μαργαρίτη και η ερμηνεία της μεγάλης επιτυχίας της Ελευθερίας Ελευθερίου:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.