Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Μάλλον πρόκειται για την πιο γρήγορη αφαίρεση διπλώματος οδήγησης στην ιστορία. Οι γερμανικές αρχές αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης από έναν νεαρό οδηγό σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

 

Εχοντας παραλάβει την άδεια οδήγησης πριν από 49 λεπτά, ο 18χρονος συνελήφθη στο Χέμερ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία). Είχε πάρει 4 φίλους του μαζί του στο αυτοκίνητο κι η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τον έπιασε να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα αντί του ορίου των 50 χιλιομέτρων/ώρα.

Εκτός της αφαίρεσης του διπλώματος, όπως αναφέρει το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων, ο νεαρός οδηγός θα πρέπει να πληρώσει ένα «βαρύ πρόστιμο» και να παρακολουθήσει «επιπλέον μαθήματα, που του στοιχίσουν πολύ», εξήγησε η τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE