Ο σκόρερ Ζαχαρίου μίλησε για το ντεμπούτο του με την Εθνική και τη συνέχεια

Ο σκόρερ Ζαχαρίου μίλησε για το ντεμπούτο του με την Εθνική και τη συνέχεια

Ο σκόρερ της Εθνικής Κύπρου στο παιχνίδι απέναντι στη Βουλγαρία, Παναγιώτης Ζαχαρίου, μιλώντας στο ΡΙΚ2 με το τέλος της αναμέτρησης είπε αρχικά:

«Είναι ένα όνειρο, ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Έπαθα ένα σοκ όταν μου το είπαν. Δεν το πίστευα. Είχα μια καλή εμφάνιση και έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και εγώ να βελτιώνομαι συνέχεια. Όλα τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή. Δεν σταματάμε εδώ, έχουμε και ένα παιχνίδι την Δευτέρα».

Για το ότι είναι παράδειγμα για τα νεαρά παιδιά: «Η Κύπρος έχει μεγάλα ταλέντα. Χρειαζόμαστε το νέο «αίμα». Στο μέλλον θα έχουμε καλύτερη Εθνική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE