Ρουσιάς: «Δύσκολο για παίκτες σαν εμένα…»

Ρουσιάς: «Δύσκολο για παίκτες σαν εμένα…»

Ο Ονησίφορος Ρουσιάς μετά το 1-1 της Εθνικής Κύπρου με τη Βουλγαρία μιλώντας στο ΡΙΚ 2 τόνισε:

«Με τον τρόπο που ήρθε το 1-1 δεν μας αφήνει ικανοποιημένους αλλά ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε μεγάλη πίεση αλλά μας αφήνει πικρή γεύση που δεχθήκαμε γκολ στο 89′. Τα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι αξίζουμε κάτι παραπάνω και μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια να μεγαλώσουμε σαν Εθνική. Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά είχαμε μια πολύ κρίσιμη ευκαιρία και αν τα καταφέρναμε να κάνουμε το 2-0 θα τέλειωνε το ματς. Είναι δύσκολο για παιδιά σαν εμένα που δεν παίρνουν ευκαιρίες, όταν δεν παίζεις να έχεις ρυθμό αλλά όταν μας δίνεται η ευκαιρία θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την Εθνική».

Για το παιχνίδι με Νορβηγία: «Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε σαν Εθνική και να κλείσουμε αυτό το Nations League με μια καλή εικόνα. Δείξαμε ότι μπορούμε για περισσότερα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE