ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν» πάλι οι κλέφτες γουνών – Ξάφρισαν κατάστημα στην παραλιακή

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κτύπησαν» πάλι οι κλέφτες γουνών – Ξάφρισαν κατάστημα στην παραλιακή

Άλλο ένα κατάστημα με γούνες στην Λεμεσό, «κτυπήθηκε» από διαρρήκτες.

Στις 3:50 τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/11) ήχησε το σύστημα συναγερμού καταστήματος στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Τύχωνα.

Μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο, ωστόσο οι δράστες είχαν ήδη εγκαταλείψει την σκηνή.

Μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν τρεις και έφτασαν στο σημείο με όχημα, παραβίασαν το εξωτερικό και εσωτερικό ρολό του καταστήματος και στην συνέχεια την τζαμαρία.

Άρπαξαν γούνες, ανυπολόγιστης μέχρι στιγμής αξίας, ωστόσο υπολογίζεται ότι πρόκειται για μεγάλη.

Σημειώνεται ότι δεν καλύπτονται με ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE