ΚΥΠΡΟΣ: Μπερδεμένος ο καιρός - Διάφορα στο «μενού»!

ΚΥΠΡΟΣ: Μπερδεμένος ο καιρός - Διάφορα στο «μενού»!

Ασθενής χαµηλή πίεση παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή.

Την Παρασκευή (16/11) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, νωρίς το πρωί. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται αυξηµένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκυρίακο (17-18/11) και τη ∆ευτέρα (19/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Ωστόσο την ∆ευτέρα νεφώσεις που θα αναπτυχθούν από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο µεµονωµένης καταιγίδας.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι και τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE