Άπαντες ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ για την κόντρα με τη Βουλγαρία – Η αποστολή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Άπαντες ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ για την κόντρα με τη Βουλγαρία – Η αποστολή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με τη Βουλγαρία. Η τελευταία προπόνηση έγινε στο ΓΣΠ και ο Μπεν Σιμόν έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντίνος Παναγή, Ούρκο Πάρντο, Ανδρέας Χριστοδούλου, Ανδρέας Καρώ, Γιάννης Κούσουλος, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Βαλεντίνος Σιέλης, Νικόλας Ιωάννου, Ρενάτο Μαρκάσα, Χρίστος Γουίλερ, Κωστάκης Αρτυματάς, Βασίλης Παπαφώτης, Χάμπος Κυριάκου, Ανδρέας Αβραάμ, Βίνσεντ Λαμπάν, Γιώργος Οικονομίδης, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιώργος Εφραίμ, Ονησίφορος Ρουσιάς, Παναγιώτης Ζαχαρίου και Πιέρος Σωτηρίου.

Στην κλήση βρίσκεται και ο Γρηγόρης Κάστανος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Βουλγαρία λόγω καρτών.

Ο αγώνας Κύπρου – Βουλγαρίας θα γίνει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 21:45, με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ.

Ο αγώνας είναι για την 5η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ’ Κατηγορίας του Πρωταθλήματος των Εθνών.

Βουλγαρία και Νορβηγία προηγούνται στον όμιλο με εννέα βαθμούς, η Κύπρος έχει τέσσερις και η Σλοβενία έναν.

Την Παρασκευή, εκτός από τον αγώνα της Κύπρου με τη Βουλγαρία, η Σλοβενία θα υποδεχθεί τη Νορβηγία.

Τη Δευτέρα, θα γίνουν οι αγώνες Κύπρος – Νορβηγία και Βουλγαρία – Σλοβενία.

 

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE