Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Rai Sport», ο βασικός πορτιέρε των «ροσονέρι» και της εθνικής Ιταλίας αποκάλυψε τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» και δεν δίστασε να παραδεχτεί πως «κόλλησε» απέναντι στον πεντάκις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και πεντάκις πρωταθλητής Ευρώπης Κριστιάνο Ρονάλντο.
«Ήταν τρομερό συναίσθημα για μένα να έχω απέναντί μου τον Κριστιάνο Ρονάλντο την περασμένη Κυριακή επειδή πριν από αυτό το ματς, τον είχα αντιμετωπίσει μόνο στο playstation.
Δεν μπόρεσα να του πω κάτι επειδή ένιωσα αμηχανία και ντράπηκα. Κάθε φορά που ερχόταν μπροστά μου αισθανόμουν αμήχανα. Πάντως, αντιμετωπίζοντας τέτοιους μεγάλους πρωταθλητές σε βοηθάει να ωριμάζεις», δήλωσε με περίσσιο θάρρος ο 19χρονος Ντοναρούμα για τον 33χρονο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Σημειώνεται πως στην πρώτη τους μάχη ο Πορτογάλος νίκησε πανηγυρικά, όχι μόνο γιατί πήρε τη νίκη στο Μιλάνο με 2-0 (11η επιτυχία για τους Τορινέζους στα 12 τελευταία τους παιχνίδια απέναντι στους Μιλανέζους σε όλες τις διοργανώσεις) αλλά και επειδή σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, νικώντας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή τον Ντοναρούμα.