Πορεία καταδίκης από τον Παν.Συ.φι. Απόλλων – «Ακόμα μια μαύρη μέρα»

Πορεία καταδίκης από τον Παν.Συ.φι. Απόλλων – «Ακόμα μια μαύρη μέρα»

Οι οργανωμένοι του Απόλλωνα ενημερώνουν για την πορεία καταδίκης του ψευδοκράτους που θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης (19:30 – 15/11) και θα αρχίσει από το σωματείο της ομάδας.

Αναλυτικά:

Ακόμα μια μαύρη μέρα για τον Κυπριακό Ελληνισμό. Σαν σήμερα 15 Νοεμβρίου, εννιά χρόνια μετά την εισβολή, η Τουρκία δια χειρός Ραούφ Ντεκτάς αυτοανακηρύσσει σε κράτος τα κατεχόμενα εδάφη μας.

Για όσους τείνουν να ξεχνούν,
η Κύπρος τελεί υπό τουρκική κατοχή με παράνομη εισβολή από το 1974 μέχρι σήμερα, κατά παράβαση των Διεθνών Κανόνων Δικαίου. Σκότωσαν, λεηλάτησαν, βασάνισαν, βίασαν και μέχρι σήμερα με την απειλή όπλων κρατούν παράνομα, σχεδόν τη μισή μας πατρίδα.
Είναι καθήκον ΟΛΩΝ ΜΑΣ να υπενθυμίζουμε να καταδικάζουμε τις κτηνωδίες και τα αποτελέσματα της επεκτατικής πολιτικής των βαρβάρων που έντυσαν στα μαύρα το νησί μας.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΕ, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια.
Είναι χρεός μας σαν ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ να τιμούμε και να πρεσβεύουμε τις αξίες και τα ιδανικά του Σωματείου μας.

ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 19:30 ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΥΦΙ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.
ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΕΡΜΑ Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE