Που θέλει να ΠΑΙΖΕΙ και τι είπε για την ΕΠΟΧΗ Στρέππελ ο Ντουρίς…

Που θέλει να ΠΑΙΖΕΙ και τι είπε για την ΕΠΟΧΗ Στρέππελ ο Ντουρίς…

Συνέντευξη στην εφημερίδα Goal News, παραχώρησε ο επιθετικός της Ανόρθωσης Μίχαλ Ντουρίς. 

Ρωτήθηκε για την απόφαση του νέου προπονητή να τον βάζει στο άκρο και όχι στην κορυφή της επίθεσης. 

«Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είμαι στράικερ, αλλά ο προπονητής κάνει μερικές αλλαγές, σέβομαι την απόφαση του. Ίσως είναι καλύτερο αυτό για την ομάδα. Πιστεύω ότι σύντομα θα επιστρέψω στην κλασική του θέση. Δεν είμαι ακραίος επιθετικός, είμαι σέντερ φορ». 

Σε ερώτηση, αν είναι καλύτερα τα πράγματα στην ομάδα, με την έλευση Στρέππελ, είπε: 

«Είδατε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, πόσο καλύτεροι είμαστε στον τομέα της τακτικής. Κάναμε δυο συνεχόμενες νίκες. Δεν μπορώ να ξέρω ποιο ήταν το πρόβλημα«. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Πενταμερής: Η ώρα του Κυπριακού - Διάσκεψη διαδικαστικού χαρακτήρα - Οι κόκκινες γραμμές της Λευκωσίας

Στη Νέα Υόρκη είναι από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου την Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη άτυπη πενταμερής συνάντηση για το κυπριακό, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών. Ένας στόχος, ο οποίος ωστόσο δεν είναι εφικτός, λόγω των όσων προηγήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη πενταμερής, στη Γενεύη, με την αδιαλλαξία της τουρκικής πλευράς και την άρνηση του κατοχικού ηγέτη, να προχωρήσει η συμφωνία στη δέσμη των έξι μέτρων, που περιλαμβάνουν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE