Το σύνθημα με το που προσγειώθηκε στη Λάρνακα και η ΚΙΝΗΣΗ φιλάθλων προς παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σύνθημα με το που προσγειώθηκε στη Λάρνακα και η ΚΙΝΗΣΗ φιλάθλων προς παίκτες (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ώρα 15:45 η ναυλωμένη πτήση της αποστολής της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Η αποστολή έφθασε στη βάση της και η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα το Σάββατο θα ολοκληρώσει προετοιμασία για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινη.

Με το που αφίχθηκε το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο Λάρνακας οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ξεκίνησαν σύνθημα «ΑΕΚάρα μου τρελαίνομαι…» για την αγαπημένη τους ομάδα και ακολούθως συγχάρηκαν τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE