ΖΥΓΙ- ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Αναβολή εργασιών και αναμονή για τα επόμενα βήματα

ΖΥΓΙ- ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Αναβολή εργασιών και αναμονή για τα επόμενα βήματα

Ολιγοήμερη αναστολή, έλαβαν οι εργασίες στον χώρο πρώην στρατοπέδου στο Ζύγι, μετά το περιστατικό της Τρίτης (6/11), όπου κάτοικοι της κοινότητας, απέτρεψαν εργαζόμενους από το να εισέλθουν εντός του χώρου.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μιλώντας στο ThemaOnline την Τετάρτη (7/11), η Διευθύντρια του Τμήματος Δημοσίων Έργων, Χρυστάλλα Μαλλούπα, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι του Τμήματος της, την είχαν ενημερώσει για το περιστατικό, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στην Αστυνομία όπου ανέφεραν τα γεγονότα.

Η κ. Μαλλούπα τόνισε ότι πέραν κάποιων φραστικών επιθέσεων που δέχθηκαν οι εργαζόμενοι, δεν απειλήθηκε η σωματική τους ακεραιότητά.

Όπως μας εξήγησε η Διευθύντρια των Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον χώρο του στρατοπέδου, μετά και από αυτή την εξέλιξη, έλαβαν ολιγοήμερη αναστολή.

Πάντως, το Τμήμα Δημοσίων Έργων, αναμένει οδηγίες για το πως προχωρά το θέμα, αφού η απόφαση για δημιουργία Κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στο Ζύγι της επαρχίας Λάρνακας, λήφθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE