ΖΥΓΙ: Όχημα του κοινοτικού συμβουλίου έφραξε την είσοδο- Έδιωξαν τα Δημ. Έργα και πάνε σε περιφερειακή συγκέντρωση - VIDEO

ΖΥΓΙ: Όχημα του κοινοτικού συμβουλίου έφραξε την είσοδο- Έδιωξαν τα Δημ. Έργα και πάνε σε περιφερειακή συγκέντρωση - VIDEO

Μέχρι και οχήματα, επιστράτευσαν κάτοικοι του Ζυγίου και έξι άλλων κοινοτήτων, το πρωί της Τρίτης (6/11), προκειμένου να μην μπορούν οι υπάλληλοι του Τμήματος Δημοσίων Έργων, να προχωρήσουν σε εργασίες σε στρατόπεδο που πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών.

Όχημα του κοινοτικού συμβουλίου, βρήκαν μπροστά τους οι εργαζόμενοι των Δημοσίων Έργων, το οποίο τοποθετήθηκε μπροστά από την είσοδο του πρώην στρατοπέδου, όπως μετέδωσε η εκπομπή ‘Μέρα μεσημέρι’ του Αντ1.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κοινοτάρχης Ζυγίου, Γεωργία Μιχαήλ, δεν θέλησε να προβεί σε οποιεσδήποτε δηλώσεις και περιορίστηκε στο να αναφέρει ότι οι κάτοικοι δεν θα επιτρέψουν για κανένα λόγο τη δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών.

Πάντως, εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται να διεξαχθεί περιφερειακή συγκέντρωση, με τη συμμετοχή άλλων έξι κοινοτήτων εκτός του Ζυγίου, με σκοπό να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Κεντρική φωτογραφία από ρεπορτάζ Αντ1 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.