ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η γνωριμία με τον Φρέντμπεργκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η γνωριμία με τον Φρέντμπεργκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχτεί στις τάξεις του τον Γέστερ Φρέντμπεργκ. Αναμένεται το επόμενο διάστημα ν’ αναλάβει χρέη αρχιπροπονητή στην Ακαδημία.

Έχει άριστες σχέσεις με τον Νίκο Νταμπίζα, με τον οποίο έχει εργαστεί μαζί στην κυπριακή Ομόνοια. Ο 37χρονος είδε το ματς με την «Ένωση» για τη Super League K19. Ήδη είχε τις πρώτες επαφές με στελέχη των «πράσινων» από τα τμήματα υποδομών και όχι μόνο.

Το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προβεί σε μία συνολικότερη αναδιοργάνωση στο φυτώριο, μια και με τον Φρέντμπεργκ προστίθεται ένα ακόμη υψηλόβαθμο στέλεχος στην πυραμίδα λειτουργίας. Μένει να φανεί αν θα επηρεαστεί ο ρόλος του Διευθυντή Τάκη Φύσσα, κάτι που προς το παρόν αποτελεί απλή εικασία…

Οι δύο άνδρες, πάντως, τα είπαν στο Κορωπί το περασμένο Σάββατο. Φρέντμπεργκ, Φύσσας και Νταμπίζας είδαν τον αγώνα και συζήτησαν για την πορεία της Ακαδημίας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΦΡΕΝΤΜΠΕΡΓΚ

Γεννήθηκε τον Μάιο του 1981 και είναι κάτοχος του προπονητικού διπλώματος UEFA Pro. Τον Αύγουστο του 2016 προσελήφθη από την Ομόνοια ως τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Εκεί γνωρίστηκε και με τον Νίκο Νταμπίζα, νυν τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» του οποίου είναι και επιλογή.

Είχε περάσει από την Double Pass, εταιρία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως και κυρίως με τα πρωταθλήματα Premier League, Bundesliga, J-League, MLS και Βελγίου, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Νωρίτερα είχε εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Άαρχους, στην οποία διετέλεσε επίσης πρώτος προπονητής, βοηθός προπονητής, όπως και προπονητής της εφηβικής ομάδας.

Για πρώτη φορά ως προπονητής είχε εργαστεί το 2006, όταν για τέσσερα χρόνια ήταν στέλεχος του προπονητικού επιτελείου της Μπρόντμπι, ενώ παράλληλα δούλεψε και για ένα χρόνο ως προπονητής της U17 του συλλόγου της Δανίας. Διετέλεσε και αναλυτής/σκάουτερ αντιπάλου, στην Έσμπιεργκ. Ήταν και κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 μέλος του προπονητικού επιτελείου της πρώτης ομάδας της Ομόνοιας δίπλα στον υπηρεσιακό προπονητή Άκη Ιωακείμ.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Νέα επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτες κατά του βόρειου Ισραήλ

• Διακοπές: Είδος πολυτελείας σε πολλές χώρες της ΕΕ – Στις υψηλότερες αυξήσεις τιμών των πακέτων η Κύπρος – Πίνακες

• Πολιτικοί γάμοι στην Κύπρο: Μικρή μείωση από Βρετανούς και Ισραηλίτες – Αισιοδοξία από κρατήσεις για τη νέα χρονιά

• «Μουντό» το σκηνικό του καιρού – Πού έρχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες

• Dragon Drone: Δείτε τo νέο ουκρανικό υπερόπλο που αδειάζει τα ρωσικά χαρακώματα και αχρηστεύει τανκ

• Μπήκαν στο δωμάτιο Κύπριας παρουσιάστριας και της έκλεψαν 6 δαχτυλίδια - Η έκκλησή της



«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

«Κλείδωσε» η ημερομηνία της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Στις 23 Σεπτεμβρίου αναμένεται να συναντηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο  Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top