Να ΣΗΚΩΣΕΙ κεφάλι και ΓΡΗΓΟΡΑ!

Να ΣΗΚΩΣΕΙ κεφάλι και ΓΡΗΓΟΡΑ!

Η ΑΕΚ δέχθηκε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την ΑΕΛ την αγωνιστική που μας πέρασε.

Ο Αντόνι Ιραόλα και οι ποδοσφαιριστές του όμως δεν έχουν άλλη επιλογή όμως από το να κοιτάξουν την συνέχεια και να σηκώσουν κεφάλι. Όσο γραφικό και αν ακούγεται αυτή είναι η μοναδική λύση για μια ομάδα που θέλει να πετύχει τους στόχους της.

Στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) η ζωή προχωρά και από τα λάθη σου μόνο να μάθεις έχεις. Οι κιτρινοπράσινοι την ερχόμενη Πέμπτη (8/11) αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Λουντογκόρετς και μετά από λίγα 24ώρα (συγκεκριμένα Κυριακή) θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Αλκή.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως το καλύτερο φάρμακο μετά την πρώτη εφετινή ήττα στον »μαραθώνιο» θα ήταν δύο συνεχόμενες καλές εμφανίσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα που θα συνοδευτούν με νίκη. Τουλάχιστον στο παιχνίδι με την Αλκή οι τρεις πόντοι είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητοι.

Η αποστολή της ομάδας θα πετάξει αύριο (6/11) το μεσημέρι με προορισμό την Βουλγαρία για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.