ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κάρφωσαν» 30χρονο για εμπρησμό δύο οχημάτων

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Κάρφωσαν» 30χρονο για εμπρησμό δύο οχημάτων

Στη σύλληψη 30χρονου προχώρησαν το Σάββατο 3/11 μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού δύο αυτοκινήτων. 

Ο εμπρησμός των δύο αυτοκινήτων διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής 2/11, στην επαρχία Λεμεσού. Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.35 χθες το βράδυ, έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στα δύο αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας 32χρονου και 73χρονου, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε πεζοδρόμιο στην Λεμεσό, σε απόσταση δύο μέτρων το ένα από το άλλο.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατέσβησαν την πυρκαγιά, από την οποία προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στα δύο οχήματα.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία για εμπλοκή του 30χρονου στον εμπρησμό του αυτοκινήτου που ανήκει στον 32χρονο.

Εναντίον του 30χρονου εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου αυτός συνελήφθη το απόγευμα σήμερα από μέλη της Αστυνομίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE