ΕΚΠΛΗΞΗ με Μέσι!

ΕΚΠΛΗΞΗ με Μέσι!

Η αποθεραπεία του Λιονέλ Μέσι κυλάει πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ενδέχεται ακόμα και να συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μιλάνο για την αναμέτρηση με την Ίντερ!

Οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών μετά το κάταγμα που υπέστη ο Μέσι στην αναμέτρηση με την Σεβίλλη έκαναν λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων από την αγωνιστική δράση.

Ωστόσο η αποθεραπεία του Αργεντίνου πήρε απρόσμενα θετική τροπή, καθώς συμμετείχε κανονικά χωρίς νάρθηκα στην χθεσινή προπόνηση των «μπλαουγκράνα» και πλέον θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της αναμέτρησης με την Ίντερ για το Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τρίτης (22:00).

Βεβαίως ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ενδέχεται να προφυλάξει τον 31χρονο άσο προτού αποφασίσει να τον ρίξει εκ νέου στα βαθιά.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE