«Διπλό» στο Παραλίμνι για την Ομόνοια και όγδοη συνεχόμενη νίκη!

«Διπλό» στο Παραλίμνι για την Ομόνοια και όγδοη συνεχόμενη νίκη!

Την όγδοη συνεχόμενη επιτυχία της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την Ομόνοια:

Το «τριφύλλι» κέρδισε και την Ένωση Νέων Παραλίμνιου, εκτός έδρας, με 1-4 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα βοηθητικά γήπεδα του «Τάσος Μάρκου».

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Γεωργίου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Χρίστου, Ερωτοκρίτου, Παπαδόπουλο, Τσιαπίνη, Λάμπρου, Νεοφύτου και Α. Πέτρου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε όλο το παιχνίδι, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου σκόραρε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Αποστόλου (δύο), Νεοφύτου και Χρίστου.

Μετά από αυτή την επιτυχία η ομάδα μας ανέβηκε στους 25 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην ΑΕΖ στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE