ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τέσσερις σφαίρες έπληξαν τον Χριστοδούλου – Διενεργήθηκε η νεκροτομή

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Τέσσερις σφαίρες έπληξαν τον Χριστοδούλου – Διενεργήθηκε η νεκροτομή

Σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση οφείλεται ο θάνατος του 33χρονου που δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 01/11 στην Αγία Νάπα

Σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλιακή κάκωση οφείλεται ο θάνατος του Gary Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων, κατόχου γαλλικού διαβατηρίου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Πέμπτης κοντά στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Χριστοδούλου διενεργήθηκε το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους Ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος του 33χρονου οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμορραγικό σοκ που προκλήθηκε από βολίδες πυροβόλου όπλου.

Ο 33χρονος έφερε 4 σφαίρες, δύο στο κεφάλι και δύο στο άνω μέρος του σώματός του.

Ο Χριστοδούλου εντοπίστηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε θαμνώδη περιοχή στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας και στην αντίθετη πλευρά του δρόμου όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του.

Το όχημα βρισκόταν στο παγκέτο του δρόμου με τη μηχανή και τα φώτα αναμμένα, με θρυμματισμένο το τζάμι του οδηγού και μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις προς διαλεύκανση της υπόθεσης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE