ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Έτρεχε και παγιδεύτηκε στο συρματόπλεγμα ο 33χρονος Χριστοδούλου -Τι είδαν οι ανακριτές

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Έτρεχε και παγιδεύτηκε στο συρματόπλεγμα ο 33χρονος Χριστοδούλου -Τι είδαν οι ανακριτές

Οι πρώτες εικόνες που αντίκρισαν οι ανακριτές και γενικότερα οι ειδικοί της Αστυνομίας στο τέλος του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Αμμοχώστου, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το θύμα έτρεχε τραυματισμένο να ξεφύγει όταν αντιλήφθηκε την παγίδα θανάτου που στήθηκε σε βάρος του.

Του Φάνη Μακρίδη

Το όχημα του 33χρονου Γκάρι Χριστοδούλου ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα λίγο πριν από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Νάπας, λίγες στιγμές μετά τους πρώτους –εναντίον του- πυροβολισμούς. Φαίνεται, μάλιστα, να είχε τραυματιστεί από την πρώτη στιγμή, ωστόσο όχι σοβαρά.

Εξ ου και κατάφερε να εξέλθει του αυτοκινήτου του και να τραπεί σε φυγή. Συγκεκριμένα, άρχισε να τρέχει προς την απέναντι πλευρά του αυτοκινητοδρόμου (διασταύρωσε, δηλαδή) με εμφανή στόχο να διαφύγει από τα παρακείμενα χωράφια.

Ο εκτελεστής, ωστόσο, φαίνεται να παρακολουθούσε την πορεία και να κατάφερε να τον πυροβολήσει θανάσιμα όταν ο 33χρονος ήρθε αντιμέτωπος με διαχωριστικό συρματόπλεγμα που οριοθετούσε κομμάτι γης. Εκεί ακριβώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς νεκρός ο Γκάρι Χριστοδούλου, ο οποίος πυροβολήθηκε σε διάφορα σημεία του σώματός του (ίσως και διψήφιος ο αριθμός σφαιρών που δέχθηκε). Να σημειωθεί ότι έφερε τέσσερα τραύματα στο κεφάλι.

Ο ακριβής αριθμός σφαιρών που δέχθηκε το θύμα, καθώς και άλλοι παράμετροι του εγκλήματος που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (01/11), αναμένεται να διαφανούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή. Εδώ να σημειωθεί ότι από μια σφαίρα μπορεί να προκληθούν και δυο τραύματα (σημείο εισόδου και εξόδου).

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top