Μαχαιρώματα στο Λονδίνο στα γραφεία της Sony

Μαχαιρώματα στο Λονδίνο στα γραφεία της Sony

Δύο τραυματίες από μαχαίρι στα γραφεία της Sony στο Λονδίνο.

Την κινητοποίηση ενόπλων αστυνομικών προκάλεσε περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής (2/11) τοπική ώρα (13:00 Ώρα Κύπρου) στο κτίριο που στεγάζει τη δισκογραφική εταιρεία Sony στο δυτικό Λονδίνο.
 
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι φέρουν τραύματα από μαχαίρι και ότι έχει σημειωθεί μία σύλληψη.
 
Ευτυχώς οι τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση.
 
Η ανακοίνωση σημειώνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία για χρήση πυροβόλων όπλων, καθώς και ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό.
 
Οι ένοπλοι αστυνομικοί εκκένωσαν προληπτικά το κτίριο, απέκλεισαν την περιοχή και εξακολουθούν να πραγματοποιούν έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.