ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αφήνουν τους αστυνομικούς με τρύπια άρβυλα- Αξιοπρέπεια εναντίον γραφειοκρατίας

ΚΥΠΡΟΣ: Αφήνουν τους αστυνομικούς με τρύπια άρβυλα- Αξιοπρέπεια εναντίον γραφειοκρατίας

Γραφειοκρατεία και περίπλοκες διαδικασίες που συμπεριλαμβάνουν μεταφορά αιτήσεων από το ένα γραφείο στο άλλο, φέρνουν σε δύσκολη θέση μέλη της Αστυνομίας, τα οποία αναγκάζονται να προμηθεύονται τα απαραίτητα για την ένδυση τους, επωμιζόμενοι οι ίδιοι το κόστος.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Πολλοί αστυνομικοί αναγκάζονται να απευθύνονται σε ιδιώτες για την αγορά ενδυμασίας και συγκεκριμένα μπλούζες, τις οποίες αφού αγοράσουν ζητούν από το κατάστημα να τυπώσει επάνω τα ενδεδειγμένα διακριτικά.

Μάλιστα, άτομο που ήρθε σε επαφή το ThemaOnline ανάφερε: "Τα άρβυλα μου που φορώ στην υπηρεσία είναι τρυπημένα". Και εξήγησε ότι για να προμηθευτεί καινούρια υποδήματα , πρέπει να μπει στη διαδικασία να συμπληρώνει αιτήσεις, οι οποίες χρειάζονται να μεταφερθούν από γραφεία σε γραφεία και αν στο τέλος εγκριθούν.

Έτσι λοιπόν, αστυνομικοί αναγκάζονται να αγοράζουν υποδήματα με δικά τους έξοδα, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά στις μπλούζες, όπως μας εξήγησε το άτομο που ήρθαμε σε επαφή, στην επαρχία όπου υπηρετεί, υπάρχουν 3-4 μαγαζιά στα οποία απευθύνονται τα μέλη του σώματος ανεπίσημα, για να μπορούν να βρίσκονται στο καθήκον με αξιοπρέπεια.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top