ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη για ληστεία 14 χρόνια μετά - Υπό κράτηση 48χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη για ληστεία 14 χρόνια μετά - Υπό κράτηση 48χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Παρασκευή (2/11) διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 48χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ένοπλης ληστείας.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2004, στη λεωφόρο Μακαρείου στη Λεμεσό, με θύμα 54χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 54χρονος είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, εντός του οχήματος υπήρχε το χρηματικό ποσό των £980 και το κινητό του τηλέφωνο, αξίας £150.

Εναντίον του 48χρονου, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!