ΛΕΜΕΣΟΣ: Προς διαλεύκανση υπόθεση ληστείας από τον καιρό της λίρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προς διαλεύκανση υπόθεση ληστείας από τον καιρό της λίρας

Τον φάκελο υπόθεσης ληστείας, που διαπράχθηκε πριν από 14 χρόνια, ανοίγει η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό επιστημονικής μαρτυρίας και τη σύλληψη 48χρονου κατοίκου Λεμεσού.

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2004, στη λεωφόρο Μακαρείου στη Λεμεσό, με θύμα 54χρονο κάτοικο Λεμεσού. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 54χρονος είχε δεχθεί επίθεση από άγνωστά του πρόσωπα, τα οποία αφού τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του, διέφυγαν με το αυτοκίνητό του, προς άγνωστη κατεύθυνση. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, εντός του οχήματος υπήρχε το χρηματικό ποσό των £980 και το κινητό του τηλέφωνο, αξίας £150.

Εναντίον του 48χρονου, προέκυψε επιστημονική μαρτυρία, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Ο 48χρονος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE