Toυλάχιστον ΓΝΩΡΙΖΕΙ που… ΚΟΒΕΙ η Λευκωσία ο Αναστασίου…

Toυλάχιστον ΓΝΩΡΙΖΕΙ που… ΚΟΒΕΙ η Λευκωσία ο Αναστασίου…

Χτες το πρωί γράφαμε ότι θα ρίσκαραν (ΕΔΩ) οι διοικούντες την Ομόνοια, αν επέλεγαν τον Νορβηγό προπονητή με το… δύσκολο στην προφορά όνομα. Με την έννοια ότι θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. 

Πλέον οι πληροφορίες, από χθες βράδυ, φέρουν τον Γιάννη Αναστασίου να βρίσκεται προ των πυλών του τριφυλλιού. 

Συμπαθέστατος ως ποδοσφαιρική προσωπικότητα ο Ελλαδίτης κόουτς, ο χρόνος θα δείξει, αν θα καταφέρει να βγάλει την Ομόνοια από την… ανυποληψία και τη μιζέρια των τελευταίων χρόνων. 

Αν μη τι άλλο ο Γιάννης Αναστασίου, γνωρίζει που… κόβει η Λευκωσία και η Κύπρος. Είναι πολύ πιο εύκολο, να προσαρμοστεί στην κυπριακή πραγματικότητα ένας Ελλαδίτης, σε σχέση με έναν Σκανδιναβό. 

(Δείτε εδώ) περισσότερα στοιχεία για την προϋπηρεσία του ως προπονητής, αλλά και ως παίχτης. 

Ο 45χρονος αναμένεται το βράδυ να βρεθεί στις εξέδρες του ΓΣΠ, για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Όπως βγαίνει, θα υπογράψει συμβόλαιο με την Ομόνοια μέχρι τον Μάιο του 2020. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Μαριά Άνχελα Ολγκίν: Πρώτα βλέπει Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ – Πότε θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη

Το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας θα συναντηθεί με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Ερσίν Τατάρ, όπως μετεδόθηκε στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE