Συγκατοίκησε με ΚΥΠΡΙΟ διεθνή στην Ολλανδία ο Αναστασίου! ΦΩΤΟ

Συγκατοίκησε με ΚΥΠΡΙΟ διεθνή στην Ολλανδία ο Αναστασίου! ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη θητεία του για δυόμισι χρόνια (από το Μάιο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2015) στον ΠΑΟ, είχε πάει στην Ολλανδική Ρόντα. 

Έκατσε εκεί για ένα χρόνο, από τον Ιούνιο του 2016 έως τον Μάιο του 2017. Για διάστημα έξι μηνών είχε στη διάθεση του, τον συμπατριώτη μας διεθνή επιθετικό Νέστωρα Μυτίδη. Είχε πάει δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας. 

Ο Μυτίδης δεν μπορεί να λεχθεί ότι έκανε τρελά πράγματα, για μισή σεζόν, στη Ρόντα. Σε 16 συμμετοχές έβαλε μόλις ένα γκολ. Επαναπατρίστηκε στην ΑΕΚ τον Γενάρη του 2017. 

Τεχνικός διευθυντής στην Ρόντα, την χρονιά που ήταν προπονητής ο Αναστασίου, ήταν ο γνώριμος μας Τόν Κάανεν. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE