ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του τραυματία- Συνδρομή και της ΕΜΑΚ καθώς ήταν εγκλωβισμένος

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του τραυματία- Συνδρομή και της ΕΜΑΚ καθώς ήταν εγκλωβισμένος

Με τραύμα στον σπόνδυλο μεταφέρθηκε ο Ελληνοκύπριος εργάτης στο Νοσκομείο, μετά από πτώση σε εργοτάξιο, στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, το πρωί της Τρίτης (30/10).

Αρμόδια πηγή, ανέφερε ότι ο ελληνοκύπριος που εργαζόταν σε πολυώροφο κτήριο, κατά την πτώση τραυματίστηκε στον σπόνδυλο, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή του άντρα.

Επικοινωνώντας η ιστοσελίδα μας και με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττη, ανέφερε ότι άντρας εργαζόταν σε χώρο στον 13 όροφο ανεγειρόμενου κτηρίου και τόνισε ότι δεν έπεσε από τον 13ο όροφο.

Ο κ. Κεττής εξήγησε ότι ο άντρας ήταν εγκλωβισμένος όταν έφτασαν μέλη της Πυροσβεστικής και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του εργάτη, με την συμβολή και της EMAK.

Αφού πρώτα ο άντρας απεγκλωβίστηκε, ακινητοποιήθηκε σε φορείο, όπως πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE