ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του τραυματία- Συνδρομή και της ΕΜΑΚ καθώς ήταν εγκλωβισμένος

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η κατάσταση του τραυματία- Συνδρομή και της ΕΜΑΚ καθώς ήταν εγκλωβισμένος

Με τραύμα στον σπόνδυλο μεταφέρθηκε ο Ελληνοκύπριος εργάτης στο Νοσκομείο, μετά από πτώση σε εργοτάξιο, στην παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, το πρωί της Τρίτης (30/10).

Αρμόδια πηγή, ανέφερε ότι ο ελληνοκύπριος που εργαζόταν σε πολυώροφο κτήριο, κατά την πτώση τραυματίστηκε στον σπόνδυλο, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή του άντρα.

Επικοινωνώντας η ιστοσελίδα μας και με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττη, ανέφερε ότι άντρας εργαζόταν σε χώρο στον 13 όροφο ανεγειρόμενου κτηρίου και τόνισε ότι δεν έπεσε από τον 13ο όροφο.

Ο κ. Κεττής εξήγησε ότι ο άντρας ήταν εγκλωβισμένος όταν έφτασαν μέλη της Πυροσβεστικής και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του εργάτη, με την συμβολή και της EMAK.

Αφού πρώτα ο άντρας απεγκλωβίστηκε, ακινητοποιήθηκε σε φορείο, όπως πρέπει να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE