ΚΥΠΡΟΣ - TZOKEΡ: Με 2 ευρώ έγιναν εκατομμυριούχοι – Ρεπορτάζ ThemaOnline από το τυχερό πρακτορείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - TZOKEΡ: Με 2 ευρώ έγιναν εκατομμυριούχοι – Ρεπορτάζ ThemaOnline από το τυχερό πρακτορείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEO

Η ατάκα «τους χαμογέλασε η τύχη» ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των δύο τυχερών από την Κύπρο που κέρδισαν περισσότερα από 2 εκατομμύρια στην κλήρωση του Τζόκερ την Δευτέρα (29/10).

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Δύο από τους πέντε μεγάλους τυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ είναι από το νησί μας. Το πρωτοφανές σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι ποτέ ξανά δεν έτυχε δύο άτομα να παίξουν το δελτίο τους στο ίδιο πρακτορείο και να κερδίσουν στην πρώτη κατηγορία και οι δύο.

Αυτό επεσήμανε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου στα Λατσιά, όπου παίχτηκαν τα δύο τυχερά δελτία στην Κύπρο, αλλά επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ που βρέθηκε στον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον Σταύρο Παπασταύρου, ιδιοκτήτη του πρακτορείου στα Λατσιά, τα δελτία των δύο τυχερών, ήταν αξίας 2 ευρώ.

Ο ένας εκ των δύο τυχερών έχει εμφανιστεί και πλέον αναμένεται ο δεύτερος. 

*Το πρακτορείο στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ' στα Λατσιά:

Να αναφέρουμε ότι οι θαμώνες στο μαγαζί ήταν αρκετά ευδιάθετοι, ενώ δεν έλειπαν τα πειράγματα μεταξύ τους, για την κακοτυχία τους, αφού δεν ήταν αυτοί που κέρδισαν τα εκατομμύρια.

Πιο κάτω δηλώσεις του ιδιοκτήτη του πρακτορείου στα ΜΜΕ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Τα σενάρια για το αποτέλεσμα της Γενεύης- Τα ευχολόγια των Ηνωμένων Εθνών

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την άτυπη πενταμερή, που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 17 και 18 Μαρτίου και η ε/κ πλευρά η οποία ετοιμάζει τις αποσκευές της για να μεταβεί στην Ελβετία σε αυτό το κρίσιμο ραντεβού για το κυπριακό, έχει χαμηλές προσδοκίες, για μια διάσκεψη που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE