ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mamma mia τι Ίντερ – Τριάρα μες το Ολίμπικο επί της Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Mamma mia τι Ίντερ – Τριάρα μες το Ολίμπικο επί της Λάτσιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ίντερ έκανε την πιο πλήρη φετινή της εμφάνιση εντός συνόρων και με το πειστικό 0-3 στην έδρα της Λάτσιο έδειξε ότι θα είναι η βασική υποψήφιος για να «κλέψει» τον τίτλο από την Γιουβέντους!

Συνήθως κέρδιζε ψυχοβγαλτικά. Με γκολ στο τέλος. Χάρη στην φανέλα και ατομικές εξάρσεις. Η Ίντερ αρχίζει και δένει σιγά – σιγά και πιστοποιεί αυτό που ψιθύριζαν όλοι στο ξεκίνημα της σεζόν: πως έχει το υλικό για να κοιτάξει φέτος στα μάτια την Γιουβέντους.

Το εμπόδιο της Λάτσιο δεν ήταν αμελητέο. Ίσα – ίσα η ομάδα του Ιντσάγκι παίζει (και) φέτος εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Οι «νερατζούρι» όμως έκαναν επίδειξη δύναμης στο «Ολίμπικο».

Μετά από μία αναγνωριστική ευκαιρία του Πέρισιτς, ο killer Ικάρντι βρήκε δίχτυα στην πρώτη φορά που πάτησε περιοχή (28’, 0-1) αλλάζοντας τις ισορροπίες του ματς. Μάλιστα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ο Μπρόζοβιτς πήρε το ριμπάουντ από απομάκρυνση μετά από κόρνερ και με ξερό σουτ σημάδεψε την γωνία του Στρακόσα, κάνοντας το 0-2.

Δίχως να έχει άλλα περιθώρια, η Λάτσιο ανέβασε στροφές στην επανάληψη, είχε δύο καλές στιγμές με Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (48’) και Μάρουσιτς (67’), όμως η Ίντερ ήταν πολύ αγριεμένη.

Ο Ικάρντι «χόρεψε» τον Μάρουσιτς μετά από σπουδαία κάθετη του Μπόρχα Βαλέρο και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 0-3 (70’) που φέρνει την ομάδα του Σπαλέτι στο -6 από την κορυφή.

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

ΠτΔ για μετανάστες στη νεκρή ζώνη: «Δεν είναι στους όρους εντολής του κ. Στιούαρτ το θέμα της μετανάστευσης»

Όλοι γνωρίζουν - και οι ξένες διπλωματικές αποστολές που είναι στην Κύπρο και γενικότερα η διεθνής κοινότητα - ποιος στρατιωτικοποιεί και ποιος παραβιάζει συνεχώς τη νεκρή ζώνη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top