10 εκατ. ευρώ στο ΜΕGΑΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ - Ποσό-ρεκόρ για το 2018

10 εκατ. ευρώ στο ΜΕGΑΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ - Ποσό-ρεκόρ για το 2018

Το μεγαλύτερο ποσό της χρονιάς κι ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ θα μοιράσει σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς η κλήρωση της Δευτέρας 29/10. Mετά από δώδεκα συνεχείς κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το μεγάλο έπαθλο του ΜΕGAΤΖΑΚΠΟΤ του ΤΖΟΚΕΡ έχει εκτοξευτεί σε 10 εκατ. ευρώ τουλάχιστον.

 

 

Ο κόσμος συρρέει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα και ο αριθμός των στηλών που συμπληρώνονται αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, όσο πλησιάζουμε στην αποψινή κλήρωση των 22:00. Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχουν συμπληρωθεί 4 εκατομμύρια στήλες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο μέχρι τις 21:30 απόψε που λήγει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.