ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΡΙΨΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επαγγελματικές διαφορές 'όπλισαν' τους δράστες -Λέει τα δικά του ο 36χρονος

ΡΙΨΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΩΝ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Επαγγελματικές διαφορές 'όπλισαν' τους δράστες -Λέει τα δικά του ο 36χρονος

Παραμένει υπό κράτηση ο 36χρονος κάτοικος Λευκωσίας, που συνελήφθη την Κυριακή (28/10), ως ύποπτος για τις δύο επιθέσεις κατά 46χρονου ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου 'Τα Βαρελάδικα' με ρίψη χειροβομβίδων, ενώ φαίνεται να προβάλλει κάποιους ισχυρισμούς.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι ο 36χρονος ανακρινόμενος μετά την σύλληψη του, προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι εξετάζονται από το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Με τη σύλληψη του 36χρονου, καθίσταται σαφές πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η ρίψη των δυο χειροβομβίδων να έχει να κάνει με επαγγελματικές διαφορές.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

Πάντως, ο 36χρονος μεταφέρθηκε την Δευτέρα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης (29/10), με την απάντηση να ανακοινώνεται την Τρίτη (30/10).

Υπενθυμίζουμε ότι ο 36χρονος που συνελήφθη την Κυριακή (28/10) φέρεται να είναι το πρόσωπο που το πρωί της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου, έριξε χειροβομβίδα στο κέντρο ‘Τα Βαρελάδικα’ στον Στρόβολο και μια μέρα αργότερα, το Σάββατο (27/10), έριξε δεύτερη χειροβομβίδα, η οποία δεν εξερράγη, στην οικία του ιδιοκτήτη του εν λόγω νυκτερινού κέντρου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top