Δύσκολο να ΠΕΙΣΟΥΝ πολλούς να ΠΕΤΑΞΟΥΝ την «κάρτα» του καναπέ…

Δύσκολο να ΠΕΙΣΟΥΝ πολλούς να ΠΕΤΑΞΟΥΝ την «κάρτα» του καναπέ…

Η ΑΕΛ είναι επικεφαλής στη βαθμολογία, η πορεία της είναι πέραν των προσδοκιών, όχι μόνο των υποστηρικτών της, αλλά κι αυτών που «έχτισαν» την ομάδα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Όμως στην «περίεργη» εποχή που ζούμε, με την μαζική αποχή του κόσμου από τα γήπεδα (όχι μόνο λόγω αντίδρασης για την εφαρμογή του νόμου της κάρτας οπαδού), οι γαλαζοκίτρινοι αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες. Μπορεί να λεχθεί, ότι η ΑΕΛ επηρεάζεται περισσότερο από κάθε άλλη μεγάλη ομάδα, από «φτωχές» εικόνες που καταγράφονται στις κερκίδες. 

Είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τον Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά και τους παίχτες της ομάδας που βγάζουν το ψωμί τους για χρόνια στην Κύπρο, ωστόσο δεν μπορεί (όπως φαίνεται) ουδείς εξ αυτών να κάμει κάτι ουσιαστικό να αλλάξει τα δεδομένα.

Ούτε και η διοίκηση μπορεί να κάμει οτιδήποτε. Σε κάποιες άλλες εποχές, το ότι η ομάδα με τον χαμηλότερο προϋπολογισμό -από τις μεγάλες του νησιού- βρίσκεται στο ρετιρέ της βαθμολογίας, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα πολύ δυνατό  επικοινωνιακό ατού. Για να πεισθεί σημαντική μερίδα του κόσμου να επιστρέψει στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου.

Όχι μόνο η διοίκηση της ΑΕΛ, αλλά κι εκείνες των άλλων μεγάλων ομάδων, δείχνουν να μην έχουν πλέον σοβαρά επιχειρήματα και τρόπους, για να επηρεάσουν καθοριστικά, όσους ποδοσφαιρόφιλους έχουν βγάλει «κάρτα διαρκείας» για τα σαλόνια των σπιτιών τους, τις καφετέριες και τους άλλους χώρους μαζικής παρακολούθησης (από την τηλεόραση) αγώνων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE