Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν από λίγες ημέρες η Κύπρια τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, τον πρίγκιπά της, όπως η ίδια τον αποκαλεί.

Η Έλενα Αντρέου πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, τον γιο της.

Ο ερχομός του γιου της την γέμισε χαρά  και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση όπου γράφει "Yay it's a boy... Καλώς μας ήλθες μικρέ πρίγκιπα'.

Οι φίλοι της Κύπριας τραγουδίστριας, διαδικτυακοί και μη, έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

Μάλιστα ένας από αυτούς κάνοντας χιούμορ της είπε ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ξενυχτά, μιας και είτε θα εργάζεται σε κάποια πίστα ή θα ξενυχτά με τον νεογέννητό της γιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.