Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν από λίγες ημέρες η Κύπρια τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, τον πρίγκιπά της, όπως η ίδια τον αποκαλεί.

Η Έλενα Αντρέου πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, τον γιο της.

Ο ερχομός του γιου της την γέμισε χαρά  και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια ανάρτηση όπου γράφει "Yay it's a boy... Καλώς μας ήλθες μικρέ πρίγκιπα'.

Οι φίλοι της Κύπριας τραγουδίστριας, διαδικτυακοί και μη, έσπευσαν να της στείλουν τις ευχές τους.

Μάλιστα ένας από αυτούς κάνοντας χιούμορ της είπε ότι με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θα ξενυχτά, μιας και είτε θα εργάζεται σε κάποια πίστα ή θα ξενυχτά με τον νεογέννητό της γιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE