Αβέρωφ Νεοφύτου: «Εκτιμήσεις για συνέχιση των προσπαθειών για επανέναρξη του διαλόγου»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Εκτιμήσεις για συνέχιση των προσπαθειών για επανέναρξη του διαλόγου»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε πως κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου εξέφρασε τις εκτιμήσεις του και την ξεκάθαρη θέση για συνέχιση των προσπαθειών για επανέναρξη του διαλόγου εντός των παραμέτρων των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε: "Εξέφρασα τις εκτιμήσεις μου αλλά και την ξεκάθαρη θέση για συνέχιση των προσπαθειών για επανέναρξη του διαλόγου εντός των παραμέτρων των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Και δεν μπορούσαν να ήταν διαφορετικές από τις δημόσιες μου τοποθετήσεις".

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE