ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΠΕ: Ενημέρωσε για την απουσία του μάρτυρα ο υιός- Δεν εκδίδεται ένταλμα

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΣΠΕ: Ενημέρωσε για την απουσία του μάρτυρα ο υιός- Δεν εκδίδεται ένταλμα

Την απόφαση να μην προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του πρώην Γραμματέα της ΣΠΕ Παραλιμνίου Γιαννάκη Γιαννάκη έλαβε η Ερευνητική Επιτροπή για το Συνεργατισμό.

Όπως ανακοινώθηκε, λήφθηκε ηλεκτρονικό μήνυμα από τον υιό του κ. Γιαννάκη που ανέφερε ότι ο πατέρας του ασθενεί και δεν μπορεί να παρευρεθεί για να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής.

Σημειώνεται ότι ο κ. Γιαννάκη ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει σήμερα για δεύτερη φορά, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε. Οι εργασίες της Επιτροπής είχαν διακοπεί για μισή ώρα προκειμένου να δοθεί χρόνος για την προσέλευση του μάρτυρα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γεώργιος Αρέστη είπε πως η Επιτροπή δεν θα προχωρήσει στην έκδοση εντάλματος συλλήψεως εναντίον του κ. Γιαννάκη, σεβόμενη το ιατρικό πιστοποιητικό.

Δεδομένου όμως, πρόσθεσε, ότι ήταν ο ίδιος ο κ. Γιαννάκη που ζήτησε να επανέλθει ενώπιον της Επιτροπής, η Επιτροπή θα μελετήσει το θέμα και θα αποφασίσει αν θα τον καλέσει ή όχι.

Οι συνεδριάσεις θα συνεχιστούν ξανά στις 29 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE