ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Του φόρεσαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στην Κύπρο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Του φόρεσαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στην Κύπρο

Γύρω στις 1.30μ.μ., της Δευτέρας (22/10), 48χρονος Ρώσος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, αφού εναντίον του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε σχέση με το αδίκημα της απάτης σοβαρής μορφής.

Ο 48χρονος συνελήφθη βάσει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Την Τρίτη (23/10), αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.