ΚΥΠΡΟΣ: Εξετάσεις για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο τον Δεκέμβριο

ΚΥΠΡΟΣ: Εξετάσεις για θέσεις εργασίας στο Δημόσιο τον Δεκέμβριο

Περίπου 18 χιλιάδες κόσμος διεκδικεί τις θέσεις που θα «ανοιχτούν» στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» τέλος του 2018 επανέρχονται οι κυβερνητικές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας 10 χιλ. άτομα διεκδικούν πιστοποιητικό επιτυχίας στις κυβερνητικές εξετάσεις για τις επιστημονικές θέσεις (Κλίμακα Α8) και πέραν των 8 χιλ. για τις μη επιστημονικές θέσεις (Κλίμακες Α2, Α5, Α7).

Η προθεσμία για υποβολή αίτησης και για καταβολή του παράβολου των 50 ευρώ για δικαίωμα συμμετοχής, έχουν παρέλθει.

Οι εξετάσεις για την Κλίμακα Α8 θα γίνουν την 1η Δεκεμβρίου, ενώ για τις Κλίμακες Α2, Α5 και Α7 θα πραγματοποιηθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE