ΠΑΦΟΣ: Έκλεισε το πρακτορείο και πήγε για διασκέδαση – Έκαναν «φτερά» οι εισπράξεις

ΠΑΦΟΣ: Έκλεισε το πρακτορείο και πήγε για διασκέδαση – Έκαναν «φτερά» οι εισπράξεις

Άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία και άρπαξαν τις εισπράξεις πρακτορείου στοιχημάτων από το όχημα της ιδιοκτήτριας.

Ιδιοκτήτρια πρακτορείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έκλεψαν 50 χιλ. ευρώ από το ντουλαπάκι του οχήματός της. Τα χρήματα ήταν εισπράξεις από το πρακτορείο. 

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία ανέφερε ότι, γύρω στις 11:30 το βράδυ της Κυριακής (21/10), μετά που έκλεισε το μαγαζί της, έβαλε τα χρήματά σε έναν φάκελο στο ντουλαπάκι του οχήματός της. Στην συνέχεια μετέβη σε νυχτερινό κέντρο, όπου στάθμευσε πλησίον του το όχημά της.

Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν σπασμένο και ότι έλειπαν τα χρήματα.

Σημειώνεται ότι για τα χρήματα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.