ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος γρονθοκόπησε αστυνομικό μέσα στον Αστυνομικό Σταθμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ανήλικος γρονθοκόπησε αστυνομικό μέσα στον Αστυνομικό Σταθμό

Μέσα στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, αστυνομικός δέχθηκε επίθεση από ανήλικο που είχε συλληφθεί.

Γύρω στις 10:20 το βράδυ της Κυριακής (21/10) πολίτης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στην οδό Βασιλέως Παύλου στην Λεμεσό, υπάρχουν νεαροί που οχλαγωγούσαν.

Στο σημείο έσπευσαν τα μέλη της Δύναμης, όπου εντόπισαν μόνο τρεις νεαρούς, αφού οι υπόλοιποι φέρονται να τράπηκαν σε φυγή, όταν είδαν το περιπολικό.

Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Αστ. Σταθμό Αγ. Ιωάννη για να καταγγελθούν.

Εκεί, ο ένας εκ των τριών, επιτέθηκε και κτύπησε αστυνομικό γρονθοκοπώντας τον.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία.

Ο ανήλικος είναι 17 ετών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.