ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον 29χρονο με το μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον 29χρονο με το μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, μεταφέρθηκε την Παρασκευή (19/10), ο 29χρονος φερόμενος ληστής, που στην προσπάθεια του να διαφύγει, μπήκε σε σχολείο κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης 4 ημερών, εναντίων του 29χρονου Ελληνοκύπριου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος, το πρωί της Πέμπτης, φαίνεται να προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στην λάρνακα, αλλά η αντίσταση του υπαλλήλου τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αυλή σχολείου όπου και ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Χ. Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Από τα ΜΟΕ στο blame game - Ούτε στον αφθώδη πυρετό κοινή γραμμή

Κυπριακό: Από τα ΜΟΕ στο blame game - Ούτε στον αφθώδη πυρετό κοινή γραμμή

Σε μια περίοδο όπου καταγράφεται νέα διπλωματική κινητικότητα, το Κυπριακό φαίνεται να κινείται ταυτόχρονα σε δύο παράλληλες τροχιές: από τη μία, δηλώσεις ετοιμότητας για επανέναρξη των συνομιλιών και από την άλλη, δημόσιες τοποθετήσεις που ανατροφοδοτούν το κλίμα αλληλοκατηγοριών.

BEST OF TOTHEMAONLINE