ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον 29χρονο με το μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον 29χρονο με το μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, μεταφέρθηκε την Παρασκευή (19/10), ο 29χρονος φερόμενος ληστής, που στην προσπάθεια του να διαφύγει, μπήκε σε σχολείο κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης 4 ημερών, εναντίων του 29χρονου Ελληνοκύπριου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος, το πρωί της Πέμπτης, φαίνεται να προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στην λάρνακα, αλλά η αντίσταση του υπαλλήλου τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αυλή σχολείου όπου και ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Χ. Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE