ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον 29χρονο με το μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποφάσισε το Δικαστήριο για τον 29χρονο με το μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, μεταφέρθηκε την Παρασκευή (19/10), ο 29χρονος φερόμενος ληστής, που στην προσπάθεια του να διαφύγει, μπήκε σε σχολείο κρατώντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης 4 ημερών, εναντίων του 29χρονου Ελληνοκύπριου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος, το πρωί της Πέμπτης, φαίνεται να προσπάθησε να ληστέψει περίπτερο στην λάρνακα, αλλά η αντίσταση του υπαλλήλου τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή, με αποτέλεσμα να εισέλθει στην αυλή σχολείου όπου και ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Χ. Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.