ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή με το μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή με το μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του, αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή (19/10) κουκουλοφόρος ηλικίας 29 χρόνων από τη Λάρνακα ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς με μαχαίρι να ληστέψει περίπτερο στη Κοινότητα Μενεού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης «λίγο μετά τις 10 το πρωί, νεαρός που φορούσε κουκούλα στο κεφάλι αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο κουκουλοφόρος καταδιώχθηκε από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και στην προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από κλειδωμένο κάγκελο και εισήλθε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου» που γειτνιάζει με το υποστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Όλα όσα κατήγγειλε η κρατούμενη: Ερωτικές περιπτύξεις, αξιωματούχοι και υπηρεσιακές μετακινήσεις

Ένα νέο κεφάλαιο στις έρευνες για τα όσα συνέβαιναν στις Κεντρικές Φυλακές ανοίγει η σοκαριστική κατάθεση γυναίκας κρατούμενης, η οποία φέρεται να αποκάλυψε γεγονότα που ανατρέχουν χρόνια πίσω και αγγίζουν πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του σωφρονιστικού ιδρύματος. Οι ισχυρισμοί της έχουν ήδη τεθεί υπό διερεύνηση από ανακριτική ομάδα, προκαλώντας κινητοποίηση σε αστυνομία και νομική υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE