ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράκαναν οι ανήλικοι – Απύθμενο θράσος μέχρι τη σύλληψη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το παράκαναν οι ανήλικοι – Απύθμενο θράσος μέχρι τη σύλληψη

Προβληματισμό προκαλούν οι λεπτομέρειές του νέου περιστατικό νεανικής παραβατικότητας, με τους δύο νεαρούς που επιτέθηκαν κατά αστυνομικών το βράδυ της Τετάρτης (17/10) στη Λεμεσό.

Πληροφορίες του ThemaOnline, αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί, μαζί με άλλα πρόσωπα προκαλούσαν ανησυχία με μέλη της Αστυνομίας να φτάνουν στο σημείο για να δουν τί συμβαίνει.

Στη θέα του περιπολικού, νεαρά πρόσωπα τράπηκαν σε φυγή με ένα 14χρονο και ένα 17χρονο οι οποίοι όταν είδαν τους αστυνομικούς άρχισαν να τους βρίζουν.

Οι νεαροί δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί, αφού όταν τα μέλη της Αστυνομίας πλησίασαν, οι νεαροί επιδεικνύοντας απύθμενο θράσος, τους επιτέθηκαν σπρώχνοντας τους στο στήθος και το πρόσωπο.

Τελικά, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, 14χρονος και 17χρονος συνελήφθησαν και ενημερώθηκαν οι γονείς τους , ενώ αναμένεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν την επίθεση και εξύβριση αστυνομικών.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE