ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 17χρονο – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 14χρονο και 17χρονο – Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Συνελήφθησαν δύο ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας 14 και 17 ετών για πρόκληση ανησυχίας και επίθεση κατά αστυνομικών.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (16/10), μετά από καταγγελία ότι νεαροί προκαλούσαν ανησυχία στην οδό Ευριπίδου στην Λεμεσό και κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό.

Ομάδα νεαρών, με την θέα των περιπολικών εγκατέλειψαν την σκηνή και στο σημείο έμειναν μόνο ο 14χρονος και ο 17χρονος.

Οι δύο ανήλικοι, εκτός του ότι αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, φέρονται να επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Τόσο ο 14χρονος όσο και ο 17χρονος κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ενημερώθηκαν και ο γονείς τους για το περιστατικό.

Μ. Παναγιώτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»

Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.  

BEST OF TOTHEMAONLINE