Η Κύπρια δημοσιογράφος και ο άσος των γηπέδων περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η Κύπρια δημοσιογράφος και ο άσος των γηπέδων περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Κύπρια παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής, αφού σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ο λόγος γίνεται για την Έλενα Τσιακούπη, η οποία διανύει μιαν από τις ομορφότερες περίοδους της ζωής της.

Η Κύπρια παρουσιάστρια – δημοσιογράφος και ο σύντροφός της Βασίλης Βαλιάνος σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί.

Ο παίκτης της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και η σύντροφός τους επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά στην εγκυμοσύνη τους, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η Έλενα Τσιακούπη βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και λάμπει από ευτυχία. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σκληρή δουλειά για απτά αποτελέσματα στο Κυπριακό μέχρι τον Ιούλιο - Συναντήθηκε με ΠτΔ

Ολγκίν: Σκληρή δουλειά για απτά αποτελέσματα στο Κυπριακό μέχρι τον Ιούλιο - Συναντήθηκε με ΠτΔ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE