ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονος φέρεται να αλώνιζε σε οικίες- Πήγε και για ανάληψη μετρητών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονος φέρεται να αλώνιζε σε οικίες-  Πήγε και για ανάληψη μετρητών

Τρεις υποθέσεις διάρρηξης κατοικιών στην επαρχία Λευκωσίας διερευνώνται εναντίον 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες (Δευτέρα 15/10) από μέλη της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 15χρονος συνελήφθη γύρω στις 3.00 χθες το απόγευμα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του κατά τη διερεύνηση των τριών υποθέσεων διάρρηξης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Οκτωβρίου, 2018, σε κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε από την κατοικία.

Οι άλλες δύο διαρρήξεις διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της 11ης Οκτωβρίου, 2018, σε δύο κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας. Από τη μία κατοικία δεν κλάπηκε οτιδήποτε, ενώ από τη δεύτερη κατοικία κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1520 ευρώ, καθώς και μία τραπεζική πιστωτική κάρτα. Η πιστωτική κάρτα χρησιμοποιήθηκε λίγο αργότερα σε αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων τραπεζικού υποκαταστήματος στην επαρχία Λευκωσίας, από όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος χθες (15/10) το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τις τρεις πιο πάνω υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE