ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονος φέρεται να αλώνιζε σε οικίες- Πήγε και για ανάληψη μετρητών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 15χρονος φέρεται να αλώνιζε σε οικίες-  Πήγε και για ανάληψη μετρητών

Τρεις υποθέσεις διάρρηξης κατοικιών στην επαρχία Λευκωσίας διερευνώνται εναντίον 15χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες (Δευτέρα 15/10) από μέλη της Αστυνομίας για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 15χρονος συνελήφθη γύρω στις 3.00 χθες το απόγευμα, βάσει Δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του κατά τη διερεύνηση των τριών υποθέσεων διάρρηξης.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η πρώτη διάρρηξη διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 5ης Οκτωβρίου, 2018, σε κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας, χωρίς ωστόσο να κλαπεί οτιδήποτε από την κατοικία.

Οι άλλες δύο διαρρήξεις διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της 11ης Οκτωβρίου, 2018, σε δύο κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας. Από τη μία κατοικία δεν κλάπηκε οτιδήποτε, ενώ από τη δεύτερη κατοικία κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1520 ευρώ, καθώς και μία τραπεζική πιστωτική κάρτα. Η πιστωτική κάρτα χρησιμοποιήθηκε λίγο αργότερα σε αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων τραπεζικού υποκαταστήματος στην επαρχία Λευκωσίας, από όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Ο 15χρονος αφέθηκε ελεύθερος χθες (15/10) το απόγευμα μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά τις τρεις πιο πάνω υποθέσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE