Στάθηκαν προσοχή στον Κούμα οι διεθνείς – Τι τους είπε ενόψει Σλοβενίας

Στάθηκαν προσοχή στον Κούμα οι διεθνείς – Τι τους είπε ενόψει Σλοβενίας

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας βρίσκεται στη Σλοβενία με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών και πριν την προπόνηση, μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

«Προερχόμαστε από μια ήττα, αλλά δεν πρέπει να σας πάρει από κάτω. Είμαι περήφανος για εσάς. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια σας στη Σόφια και θέλω να συνεχίσετε την προσπάθεια», ανέφερε ο κ. Κούμας, για να προσθέσει:

«Ως Εθνική προοδεύουμε συνεχώς και θέλω αυτό να το δείχνουμε σε κάθε αγώνα. Είμαι δίπλα σας και είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπω το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

Ο σεβασμός κερδίζετε με τη σωστή νοοτροπία και αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE