Πανηγύρισε… πηδώντας στην πλάτη του διαιτητή! (pic)

Πανηγύρισε… πηδώντας στην πλάτη του διαιτητή! (pic)

Τρομερό στιγμιότυπο από τη LeagueTwo της Αγγλίας και το ματς της Μπέρι απέναντι στην Κρου, με ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων στο Τσεσάιρ να πηδάει πάνω στον διαιτητή για να πανηγυρίσει το γκολ της ισοφάρισης!

Ο Μέιναρντ στο 54ο λεπτό της Σαββατιάτικης αναμέτρησης για την 13η αγωνιστική της τέταρτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, έφερε το ματς με την Κρου στα ίσια, στο Alexandra Stadium και ένας εκ των συμπαικτών του, δεν λογάριασε αν ήταν ο διαιτητής εκείνος που είχε μπροστά του.

Ήθελε να μοιραστεί τη χαρά της στιγμής και πήδηξε στην πλάτη του για να πανηγυρίσει!

Αντίστοιχο… ελληνικό περιστατικό, ήταν αυτό με τον ανέλπιστο βαθμό που πήρε η Λαμία από τον Παναιτωλικό, τον Δεκέμβρη του 2017, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να πανηγυρίζει με τον ρέφερι Νεοφυτιάδη την ισοφάριση και να βλέπει την κόκκινη κάρτα!

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»

Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE